Chakra Healing - Χαλκίδα -

Chakra Healing – Χαλκίδα
CUÁNDO Domingo 14/10/2018 7:00 hs.
DÓNDE Anahata studio, ?????? 39, 34100 Chalkís, Evvoia, Greece
CREADO POR Anahata studio

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου σας καλούμε να ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι στα 7 κύρια ενεργειακά μας κέντρα (chakras) μέσα από τα μονοπάτια της Hatha Yoga σε συνδυασμό με τις τεχνικές της Αρωματοθεραπείας, της Κρυσταλλοθεραπείας, της θεραπευτικής μάλαξης κ της Ρεφλεξολογίας.

Πρόκειτε για ένα κύκλο σεμιναρίων που έχει σαν σκοπό να γνωρίσουμε κ να ενοποιήσουμε το φυσικό μας σώμα με το ενεργειακό.

Θα μάθουμε για τη λειτουργία των chakras, θα επικοινωνήσουμε με το καθένα από αυτά και χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές και θα δουλέψουμε με σκοπό την εξισορρόπησή τους. Πώς ???
Με τις Asana, τα χρώματα, αιθέρια έλαια, κρυστάλλους που μας συνδέουν με το καθένα από τα 7 κύρια ενεργειακά μας κέντρα.

Στις 14 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας από το 1ο μας κέντρο, τη βάση, το θεμέλιό μας.

θα ισχυροποιήσουμε τη γείωσή μας

Τέλος, θα χρησιμοποιήσουμε τη μαγική θεραπευτική τέχνη της Ρεφλεξολογίας κ θα δουλέψουμε με τα πέλματά μας, αυτά που μας συνδέουν με τη Γη.
Σας περιμένουμε με χαρα!

Οι ημερομηνίες έχουν προκαθοριστεί γιατί είναι σημαντική η δημιουργία σταθερής ομάδας και είναι: 14 Οκτωβρίου 2018, 11 Νοεμβρίου 2018, 2 Δεκεμβρίου 2018, 19 Ιανουαρίου 2019, 23/Φεβρουαρίου 2019, 10 Μαρτίου 2019, 14 Απριλίου 2019, και 12 Μαΐου 2019 όπου κλείνει και ο κύκλος μας.
Οι ώρες είναι 5:00 μ.μ. με 8:00 μ.μ.

Οι συναντήσεις θα γίνουν στο Anahata Studio Γαζέπη 39
Πληροφορίες Γιουλίνα Δασκαλοπούλου τηλ 697-2823195 &
Μαρία Γκάτσου Τηλ 697- 7225363

Κόστος μεμονωμένου σεμιναρίου 25/ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Early Birt έως και δύο εβδομάδες πριν το προκαθορισμένο σεμινάριο -10%
Για όσους επιθυμούν να έρθουν σε όλα τα σεμινάρια θα υπάρξει έκπτωση 15% .

Γιουλίνα Δασκαλοπούλου - H Γιουλίνα Δασκαλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Χαλκίδα Σπούδασε στην Νομική Αθηνών ενώ παράλληλα φοιτούσε στην Ανωτέρα Δραματική σχολή ΄΄Ράμπα΄΄ & στο ΙΕΚ ΄΄ΑΚΜΗ΄΄ με ειδικότητα θεάτρου και κινηματογράφου. Εργάστηκε ως ηθοποιός σε παιδικές και κεντρικές σκηνές της Αθήνας. Παράλληλα, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό και πειραματίστηκε με πολλά είδη, ξεχωρίζοντας σήμερα το Oriental, καθώς η αγάπη της για τους Ανατολίτικους Χορούς την έχει οδηγήσει να παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με τους μεγαλύτερους δασκάλους (Έλληνες και Ξένους). Έχει ενεργητική συμμετοχή σε Festival Ανατολίτικων χορών και από το έτος 2018 συνδιοργανώνει το IGNIS FEST ATHENS. Είναι Πιστοποιημένη δασκάλα IDTA, ΕΧΟΕ, και Διεθνής Κριτής χορού ΕΧΟΕ.
Όσων αφορά την yoga, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην σχολή AFSTUDIES. Έχει ασχοληθεί και με την Aerial Yoga αλλά και με Kids Yoga - Flower Kids Yoga. Τέλος έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο Nada Yoga & Chakra Journey 32 με την Μαρία Παπαδοπούλου, αλλά και πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την Yoga.

Βιογραφικό σημείωμα :

Μαρία Γκάτσου
Είμαι Ρεφλεξολόγος και Θεραπεύτρια μάλαξης.
Η κόρη μου, 15 χρονών, ήταν κ είναι η έμπνευσή μου αλλά κ η αφορμή για να μπω στη θεραπευτική διαδικασία.
Ελαβα την αντίστοιχη εκπαίδευση στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ όπου ολοκλήρωσα τη διετή φοίτηση για το δίπλωμα στη Ρεφλεξολογία ενώ παράλληλα μαθήτευσα και στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική με σεμινάρια και με κινέζους δασκάλους.
Επίσης ολοκλήρωσα τους κύκλους σεμιναρίων : Θεραπευτικής Μάλαξης με Ελαια, Τhai Yoga Massage, Deep Tissue & Sports Massage, Βρεφικό Μασάζ κ μάλαξη εγκυμοσύνης στο ΙΤΜ Chiang Mai κ School of massage for Health στη Ταϊλάνδη.
Εχω παρακολουθήσει σεμινάρια Βοτανοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας καθώς κ ενεργειακής Αρωματοθεραπείας. Παρασκευάζω η ίδια τα θεραπευτικά λάδια και σκευάσματα που χρησιμοποιώ στις συνεδρίες μου από βότανα και καρπούς που συλλέγω σε αρμονία με τους κύκλους της φύσης.
Είμαι επίσης μυημένη στο Reiki, στη διδασκαλία του Σαμανισμού καθώς κ στη Σαμάνικη Ενεργειακή Θεραπευτική (Θεραπευτικός τροχός), μια διαδικασία βαθιά μεταμορφωτική.
Τα τελευταία χρόνια είμαι εισηγήτρια σεμιναρίων με θέμα τη Ρεφλεξολογία κ τη μάλαξη ως θεραπεία. Με αυτή την ιδιότητα έχω συνεργαστεί κ με άλλους θεραπευτές κ θεραπεύτριες στο συντονισμό βιωματικών σεμιναρίων (κύκλοι μασάζ, Θεραπευτικό Αγγιγμα(fb), Αφύπνιση μέσα από τους κύκλους της φύσης κτλ) αλλά κ φεστιβάλ.
Εχω επίσης εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ κ άλλους φορείς σε θέματα σχετικά με τη μάλαξη.
Εχω αποφοιτήσει από τη Σχολή Κινηματογράφου ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ και έχω συμμετάσχει σε θεατρικές ομάδες κ παραστάσεις εκδηλώνοντας τη χαρά της ζωής!
?????? 39, 34100 Chalkís, Evvoia, Greece
Contacta a Anahata studio